top of page
06082020-DJI_0012.jpg

SUPPEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE ARDENNEN!!

Ontdek het stuwmeer van Nisramont vanaf een SUP-board

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

WE ARE SUP-ARDENNEN

SUP komt van Stand Up Paddling en is wereldwijd de snelst groeiende watersport. Het is een heerlijke combinatie van ontspanning en inspanning midden in de Ardense natuur. Een ideale activiteit tijdens een weekendje weg of je vakantie in de Belgische Ardennen in Wallonië!!

Professionele begeleiding

Prachtige omgeving

Leuke herinneringen

KIES JOUW IDEALE FORMULE

Is het de allereerste keer dat je gaat suppen? Dan kun je een clinic of initiatie boeken om de basis te leren en wat technische tips te krijgen. Wil je liever zelf op pad? Huur een board, de omgeving leent zich hier uitstekend voor! Voor de gevorderden zijn er raceboards beschikbaar. Met z'n tweetjes beleef je veel plezier op de tandemsup, ook ideaal voor ouder met kind. Sup-ardennen biedt ook clinics of huur voor suppen met de hond aan! Neem voor groepsevenementen voor boven de 10 personen even persoonlijk contact op, zoals bedrijfsuitjes, of activiteiten met vrienden en familie. Dan maken we een programma op maat!

UPDATE

In het na-seizoen is ons programma aangepast aan het weer, in het weekend en tijdens de week.

Bel ons gerust voor reserveringen!

Alleen cash te betalen, geen internet bij het meer!

Voor groepen van 10 personen of meer: neem contact op!

WAT ZEGGEN DE DEELNEMERS?

De boards van Sup-ardennen zijn van RED en Starboard. Die topkwaliteit merk je echt wel. Heerlijk om zo in de natuur te peddelen met alleen eenden en vogels om je heen!

Joris en Sandra

NIEUWS VAN SUP-ARDENNEN

bottom of page