top of page

SUP-ARDENNEN IN DE MEDIA!

Vakantie in eigen land! Dat was door de corona pandemie deze zomer de boodschap. En natuurlijk sprong de lokale media hierop in en ging op zoek naar leuke uitjes in eigen streek.


Op woensdag 8 juli 2020 kwam er een camera-ploeg van de RTBF de parking van het stuwmeer van Nisramont oprijden. En wat er toen volgde waren hilarische momenten van een cameraploeg en presentatrice in wetsuit, op de supplank, in spannende posities terwijl de apparatuur absoluut droog moest blijven! Een ochtend om niet snel te vergeten.


De cameraploeg van de RTBF in actie!

Bienvenue Chez Vous!


En dat was nog niet alles. Ook "Matélé" met het toeristisch programma "Bienvenue chez vous" kwam filmopnames maken. Voor deze opnames hadden we een oproep gedaan op facebook om een aantal figuranten te vinden. Met een gezellig clubje gingen we op pad. En deze figuranten bleken fervente hondenliefhebbers. Ze zijn die zomer nog vijf keer teruggekomen om met hun honden te suppen!


Hier het resultaat van de filmopnames:
Kranten en tijdschriften


Naast filmopnames kregen we telefoon van diverse journalisten van dagbladen en kranten, zoals "Femme Aujourd'hui" en "De Standaard". De telefonische interview mondden uit in leuke artikels.Sup-ardennen in De Standaard!


169 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page