top of page

WELKE MERKEN SUP BOARDS?

Bijgewerkt op: 12 mrt. 2021

Wat zijn de kenmerken van de verschillende planken van sup-ardennen? En waarom de merken RED PADDLE CO en Starboard?


Sup-ardennen heeft in totaal 4 verschillende soorten supplanken. Twee verschillende RED Sport planken, de RED tandemsup en de Starboard airline race. Wat zijn de verschillen?


Geert op de Starboard Airline Race


1. RED Sport Touring 11.0"x 30" en 11.3"x 32"


De boards van RED PADDLE CO zijn van uitstekende kwaliteit. RED is een van de topmerken in de supwereld. Wij hebben gekozen voor het Sport model omdat deze zowel geschikt is voor beginners, als voor mensen die wat langere afstanden willen varen. De planken staan bekend om hun goede stijfheid en door de spitsere neus glijden ze beter door het water. De 11.3" is bedoeld voor zwaardere mensen of mensen die wat meer moeite hebben met hun balans.


RED boards klaar voor actie!

2. RED Voyager Tandem 15.0"x 34


De tandem sup van RED is enorm groot en geschikt voor iedereen! Hij is bedoeld voor 2 volwassenen, maar je kunt er met 1,2 of zelfs 3 kinderen op. Zeker als je kindje het spannend vindt dan is samen een ideale start. Deze grote sups zijn ook een ludieke aanvulling op de eenpersoons planken als je met een groep op pad gaat. Uiteindelijk wil iedereen een keer op de tandem proberen want plezier is gegarandeerd! Voor mensen die zwaarder zijn dan 100 kg geeft de tandem een zeer grote garantie op succes, meer dan de enkele boards!


Moeder op pad met 3 kinderen!

3. Starboard Allstar airline 14.0"x 26"


Of je met een race board beduidend harder kunt? Ja! Maar natuurlijk moet je wel nog altijd zelf peddelen! Veel hangt af van je peddeltechniek of je ook echt harder gaat. Wil je je peddeltechniek verbeteren? Boek dan een clinic en vraag naar de beste tips! Het raceboard is een perfecte aanvulling op ons assortiment. Steeds meer mensen hebben al vaker gesupt en willen eens wat anders proberen.


Roelian op het race board!

157 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page